Planning

Thursday, April 25, 2019
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
›8:30 (30min)
›9:00 (1h40)
›10:40 (30min)
›11:10 (2h)
›13:10 (1h20)
›14:30 (1h)
›15:30 (40min)
›16:10 (30min)
›16:40 (1h)
›17:40 (1h20)
›19:00 (2h)
›21:00 (2h30)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
e
Online user: 1