Planning

Wednesday, April 24, 2019
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
›8:30 (30min)
›9:00 (1h)
› Amphithéâtre C Montané-de-la-Roque
›10:05 (20min)
› Amphithéâtre C Montané-de-la-Roque
›10:25 (20min)
› Amphithéâtre C Montané-de-la-Roque
›10:25 (40min)
› Amphithéâtre C Montané-de-la-Roque
›10:45 (20min)
› Amphithéâtre C Montané-de-la-Roque
›11:05 (25min)
›11:30 (20min)
Shuar infants' behavior towards plants and other objects
Annie Wertz (Max Planck Institute for Human Development)
› Amphithéâtre C Montané-de-la-Roque
›11:50 (20min)
The energetics of uniquely human subsistence strategies
Tom Kraft (University of California, Santa Barbara)
› Amphithéâtre C Montané-de-la-Roque
›12:10 (20min)
Language input among Tsimane' forager-horticulturalists
Camila Scaff (Ecole Normale Supérieure)
› Amphithéâtre C Montané-de-la-Roque
›12:30 (1h30)
›14:00 (1h)
The biocultural bases of intergroup aggression
Luke Glowacki (Pennsylvania State University)
› Amphithéâtre C Montané-de-la-Roque
›15:05 (20min)
Two Pathways to Leadership in Human Evolution
Mark Van Vugt (VU University Amsterdam)
› Amphithéâtre C Montané-de-la-Roque
›15:25 (20min)
How do hunter-gatherers decide to move their camps?
Vivek Venkataraman (Institute for Advanced Study in Toulouse)
› Amphithéâtre C Montané-de-la-Roque
›15:45 (20min)
Inference of ecological and social drivers of human brain-size evolution
Mauricio Gonzalez-Forero (University of St. Andrews)
› Amphithéâtre C Montané-de-la-Roque
›16:05 (15min)
›16:20 (20min)
› Amphithéâtre D Pierre-Raynaud
›16:40 (20min)
› Amphithéâtre B Pierre-Hébraud
›16:40 (20min)
› Amphithéâtre B Pierre-Hébraud
›18:00 (1h30)
›18:30 (2h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
e
Online user: 1